Lammhult

Lammhults fritidsgård har sina lokaler i Herrgården, en stor gul herrgårdsbyggnad i mitten av skolområdet, nära 7-9 skolan.

Vi har verksamhet både dag-och kvällstid. Under skoldagen kan man köpa fika i form av frallor, o´boy, festis och frukt. Vi serverar även kaffe och te.

Vi har ett nära samarbete med åk 7-9 där vi ibland arbetar elevstödjande och deltar i friluftsdagar och temadagar, och dessutom erbjuder vi ungdomarna läxcafé en eftermiddag/vecka.

Vi har öppet tre kvällar/veckan (måndag, onsdag och fredag). Där kan ungdomarna träffas för att umgås, fika, spela pingis, biljard, bordsfotboll, pyssla, sitta vid datorerna, kolla på TV eller spela X-box. Vi har även planerade aktiviteter på kvällarna i form av tex tävlingar, Tjejcafé , film - och matkvällar.

Under loven arbetar vi för att erbjuda lite extra verksamhet, som tex fjällresor, hockeyresor eller badresor. Vi försöker även ha lite extra öppet under loven.

Vi arbetar också kommunövergripande med de andra fritidsgårdarna i Växjö kommun.

Vi arbetar för att erbjuda ungdomar en drogfri och trygg fritid där alla ungdomar mellan 13 och 17 år ska känna sig välkomna!

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 september 2017
Växapp